hltám

Manya-ci

Manya-ci

Margita a Martin vědí, co je to posedlost japonskými chutěmi. Otevřeli japonskou hospodu a dělají to po svém i skvěle.

Chleba Brno

Chleba Brno

Původně začínali péct jen na rezervaci. Teď je to kultovní místo.

Kouřové signály

Kouřové signály

Na Pekandě udí lokální pstruhy unikátní metodou studeného kouře, kterou si osvojili na Islandu.

Pouliční zabíjačka

Pouliční zabíjačka

Konečně jsem stihla být u toho. S Lokálem v zádech. S překvapením.

Eggáči

Eggáči

Šeptá se, že Eggo Truck Brno dělají ty nejsvůdnější snídaně v Brně, které vydají i za slušný oběd.

Dno brněnského gastra

Dno brněnského gastra

Už znám vítěze této kategorie. A byla bych vlastně raději, kdybych ho neobjevila.

Na woku umím jak na kole

Na woku umím jak na kole

Coby kulinární kurátor restaurace na klíč otevíral v Marakéši, Beirutu, Teheránu, Dubaji nebo Seychelách.

Platz

Platz

Pavlačák křížený s palácem. Zelný trh 10 má šmrnc i dvorek. Platz!

U Alberta

U Alberta

Kam chodí brňáci na škopek? Samozřejmě na nejpoetičtější místo.