hltám
Manya-ci
Margita a Martin vědí, co je to posedlost japonskými chutěmi. Otevřeli japonskou hospodu a dělají to po svém i skvěle.
Chleba Brno
Původně začínali péct jen na rezervaci. Teď je to kultovní místo.
Kouřové signály
Na Pekandě udí lokální pstruhy unikátní metodou studeného kouře, kterou si osvojili na Islandu.
Pouliční zabíjačka
Konečně jsem stihla být u toho. S Lokálem v zádech. S překvapením.
Eggáči
Šeptá se, že Eggo Truck Brno dělají ty nejsvůdnější snídaně v Brně, které vydají i za slušný oběd.
Dno brněnského gastra
Už znám vítěze této kategorie. A byla bych vlastně raději, kdybych ho neobjevila.
Na woku umím jak na kole
Coby kulinární kurátor restaurace na klíč otevíral v Marakéši, Beirutu, Teheránu, Dubaji nebo Seychelách.
Platz
Pavlačák křížený s palácem. Zelný trh 10 má šmrnc i dvorek. Platz!
U Alberta
Kam chodí brňáci na škopek? Samozřejmě na nejpoetičtější místo.