zpovídám

Manya-ci

Manya-ci

Margita a Martin vědí, co je to posedlost japonskými chutěmi. Otevřeli japonskou hospodu a dělají to po svém i skvěle.

Územní plán je minové pole

Územní plán je minové pole

Pro pozici ředitele Kanceláře architekta města Brna se Michal Sedláček vrátil z USA.

Kouřové signály

Kouřové signály

Na Pekandě udí lokální pstruhy unikátní metodou studeného kouře, kterou si osvojili na Islandu.

Na woku umím jak na kole

Na woku umím jak na kole

Coby kulinární kurátor restaurace na klíč otevíral v Marakéši, Beirutu, Teheránu, Dubaji nebo Seychelách.

Dcera vinařova

Dcera vinařova

Chystala jsem se k ní na vinobraní už loni. Vyšlo to až letos.

Ferrari zaparkované v pekárně

Ferrari zaparkované v pekárně

Před třemi lety začali pečením v garáži a rozvozem na kole...

Fast food není sprostý slovo

Fast food není sprostý slovo

V Ramen Brno mají zkušenosti z fine diningu a pustili se do vaření japonské klasiky s moravským šmrncem.