zpovídám
Manya-ci
Margita a Martin vědí, co je to posedlost japonskými chutěmi. Otevřeli japonskou hospodu a dělají to po svém i skvěle.
Územní plán je minové pole
Pro pozici ředitele Kanceláře architekta města Brna se Michal Sedláček vrátil z USA.
Kouřové signály
Na Pekandě udí lokální pstruhy unikátní metodou studeného kouře, kterou si osvojili na Islandu.
Na woku umím jak na kole
Coby kulinární kurátor restaurace na klíč otevíral v Marakéši, Beirutu, Teheránu, Dubaji nebo Seychelách.
Dcera vinařova
Chystala jsem se k ní na vinobraní už loni. Vyšlo to až letos.
Ferrari zaparkované v pekárně
Před třemi lety začali pečením v garáži a rozvozem na kole...
Fast food není sprostý slovo
V Ramen Brno mají zkušenosti z fine diningu a pustili se do vaření japonské klasiky s moravským šmrncem.