Mama Stella

Když jsem Kostase nedávno potkala na Zelňáku s kočárkem, neměl v něm tentokrát své dítě, ale spoustu skořicových šneků, které vezl do vyhlášené zmrzlinárny Ještě jednu (ti je zapracovali do zmrzky, se ví!). 

Řecký pekař ví, jak pracovat s chutěmi. Jeho kváskový chleba obalený v máku je balzám na nervy. Závislost mám na zdejší pondělním speciálu – chlebu s fetou a citrónovou kůrou. Jsem prý jediný zákazník, který ho upozornil, že jednou při únavě z brzské ranní šichty tu citrónovou kůru zapoměl přidat. Od té doby si prý dává bacha :)

Středy patří v Mama Stella čedaru s jalapenos a čtvrtky pečené paprice s česnekem a petrželí. Focaccia s fetou, chilli a medem je taky dílo. Časem se nabídka rozšířila posledně jsem si všimla i řeckých produktů, jako dubový med, řecký jogurt či sýr, olivy nebo řecký horský bylinný čaj. Pro co si sem chodíte vy?