Barmani s vařečkou, volantem a štaflemi

Barmani s vařečkou, volantem a štaflemi

Ještě nedávno s ledabylou bravurností míchali drinky. Co dělají barmani v době covidu?

Ráječek

Ráječek

Jasně, můžete si tam zajet autem, ale já se tam vydala v květnu z Křenové pěšky podél řeky Svitavy. Nejdřív jsem objevila

Fast food není sprostý slovo

Fast food není sprostý slovo

V Ramen Brno mají zkušenosti z fine diningu a pustili se do vaření japonské klasiky s moravským šmrncem. 

Blahovka

Blahovka

Legendární hospoda, kde si musíte udělat rezervaci, když chcete usednout ke stolu.

Medobraní na střeše

Medobraní na střeše

Včelař Tomáš Görig tvrdí, že terroir u medu je stejně důležitý a jedinečný jako u vína.

Hybaj na Holednou

Hybaj na Holednou

Probudit se prvního ledna, vykulit oči do bílého Brna a vyrazit turistit, když ještě většina chrní.

Kávový výkvět

Kávový výkvět

Následující brněnské podniky vybočily z řady a natrefíte v nich pořád i na majitele. 

Bucheck

Bucheck

To oni nakopli street food scénu v Brně se svým truckem na Zelňáku.

Ateliér

Ateliér

Prostě Aťas. Bar & bistro, kam je radost zajít.

Naostro

Naostro

Pěstovat chilli papričky začaly, když si v novoroční bujaré náladě objednaly omylem o řád víc sazenic.