Barmani s vařečkou, volantem a štaflemi
Ještě nedávno s ledabylou bravurností míchali drinky. Co dělají barmani v době covidu?
Ráječek
Jasně, můžete si tam zajet autem, ale já se tam vydala v květnu z Křenové pěšky podél řeky Svitavy. Nejdřív jsem objevila
Fast food není sprostý slovo
V Ramen Brno mají zkušenosti z fine diningu a pustili se do vaření japonské klasiky s moravským šmrncem.
Blahovka
Legendární hospoda, kde si musíte udělat rezervaci, když chcete usednout ke stolu.
Medobraní na střeše
Včelař Tomáš Görig tvrdí, že terroir u medu je stejně důležitý a jedinečný jako u vína.
Hybaj na Holednou
Probudit se prvního ledna, vykulit oči do bílého Brna a vyrazit turistit, když ještě většina chrní.
Kávový výkvět
Následující brněnské podniky vybočily z řady a natrefíte v nich pořád i na majitele.
Bucheck
To oni nakopli street food scénu v Brně se svým truckem na Zelňáku.
Ateliér
Prostě Aťas. Bar & bistro, kam je radost zajít.
Naostro
Pěstovat chilli papričky začaly, když si v novoroční bujaré náladě objednaly omylem o řád víc sazenic.