Nové sauny na Kraví Hoře

Abyste ten seznam, co zažít v Brně, neměli moc krátký, tak si tam přidejte další lahůdku. Plavečák na Kraví hoře je stařeček z roku 1975, ale díky zdařilému faceliftingu je pořád jako nový. To máte ocelové vany bazénů místo betonových, slunící terasy i parádní skluzavky (vidím v nich slona jen já?). V nové plavecké hale je radost plavat a v nízkém slunci se můžete nechat šimrat paprsky. 

No a protože by se to někomu mohlo zdát málo, 30. října se otevírá třetí zbrusu nová část, a tou je wellness. Jak saunu nemusím, tak sem asi začnu chodit. Považte několik druhů teplot, několik druhů dřeva, solné cihly, priessnitzův chodník v ledové vodě, třpytivé nebe (jo pardon, to je strop), mech ve stěnách, krb, taky jemná mozaika v barvě zpěněného moře. K tomu ještě něco navíc: výhledy na Špilas (pevnost Špilberk)! 

Tohle se ateliéru D.R.N.H. moc povedlo a jsem zvědavá, jestli fronta na mini vířivku na střešní terase trumfne tu na historické vodojemy. Rochnit se tu můžete třeba večer poté, co se mnou prošmejdíte na procházce kus Brna za odměnu.